Ваш надійний бізнес-партнер!
Залишити заявку
Головна
Про нас
Питання та відповіді
Країни
Статті
Послуги
Контакти
Наші переваги
  • Більше 8 років на ринку
  • Більше 2000 клієнтів
  • Імпорт-експорт, 220 країн
  • Фрахт/доставка «під ключ»
  • Персональний консультант
  • Індивідуальний підхід до оформлення документів

Як вибрати перевізника


На ринку сьогодні можна зустріти величезну кількість пропозицій про надання послуги міжнародного перевезення вантажів, як від вітчизняних, так і від іноземних компаній. Причому, на перший погляд, ці пропозицію в чомусь схожі, всі компанії обіцяють якісний сервіс, надійність і прийнятні умови. Але, як і на будь-якому іншому ринку, є оператори, які своєю тривалою діяльністю довели  висока якість і надійність своєї роботи, є ті, хто тільки починає свою діяльність і ще наб'є свої шишки (на жаль, разом з клієнтом). Є й компанії, які ведуть свою діяльність не зовсім прозоро (і від чого, в кінцевому підсумку, може постраждати їх замовник) Так що при видимому розмаїтті питання вибору надійного партнера в перевезеннях стоїть досить гостро, і орієнтуватися в основних аспектах вибору міжнародного перевізника надзвичайно важливо.


Основні критерії вибору компанії-перевізника:

  • Види транспорту, яким здійснюється доставка. Технічні можливості перевізника грають вирішальну роль. Якщо підрядник готовий організувати перевезення авіаційним, морським або автомобільним транспортом, це автоматично піднімає рівень його кваліфікації.
  • Можливість замовлення фрахту або доставки «під ключ». Ці два типи перевезення володіють власними перевагами. Наявність послуги доставки «під ключ» свідчить про готовність виконати доставку максимально якісно і в зазначені терміни.
  • Види вантажів, що перевозяться. Даний аспект дозволяє краще зрозуміти ризики, від яких страхує перевізник. Досить велика кількість вантажів вимагають додаткових документів або реєстрації. Відповідно, це може спричинити за собою втрату часу.
  • Терміни доставки. Пунктуальність завжди в ціні, а сфери міжнародних перевезень це стосується особливо гостро. Варто звертати увагу на гарантії строків, які пропонують перевізники.
  • Оформлення «білої» документації. Легальність оформлення всіх паперів дозволить уникнути затримки на кордоні та усуне більшість ризиків. Відповідно, замовнику перевезення це заощадить час і кошти.
  • Можливість перевезення збірних вантажів. Наявність послуги переміщення консолідованих вантажів досить важливо. Це свідчить про готовність перевізника до доставки декількох невеликих партій в складі одного контейнера або транспортного засобу. Як правило, тарифікація відбувається за кубічний метр.
  • Вік компанії, відгуки про неї. Незмінною характеристикою якості роботи перевізника є його досвід. Відповідно, відгуки про компанії дозволять краще зрозуміти його сумлінність і рівень кваліфікації.
  • Наявність страховки. Дане питання є важливим при виборі підрядника. Страхування мінімізує ризики пошкодження вантажу або доступу до нього з боку третіх осіб. Це пряма гарантія успішної доставки і збереження коштів замовника.
  • Наявність митно-брокерських послуг. Послуги кваліфікованого фахівця дозволять оптимізувати ведення зовнішньоекономічної діяльності та бізнесу підприємцям або організаціям.
  • Наявність послуг з перевірки постачальника, якості продукції. Система перевірки надійності постачальника є ключовим фактором при купівлі товару за кордоном. У разі надання перевізником таких послуг, якість продукції буде проінспектовано ще до відправки.
  • Наявність представництва в Китаї та інших країнах. Наявність у перевізника офісу на місці відправки або отримання дозволить полегшити комунікацію з постачальником або одержувачем. Відповідно, це дозволить мінімізувати можливість переплат або поставки неякісного товару.
  • Швидкість підготовки комерційної пропозиції. Оперативність і якість підготовки комерційної пропозиції диктує успіх будь-якого проєкту. Кваліфіковані фахівці здатні надати повний спектр інформації по потрібної моделі доставки протягом одного дня.
  • Наявність або відсутність персонального менеджера. Кваліфікований перевізник здатний надати персонального консультанта кожного замовника. Менеджер бере на себе організацію всього процесу перевезення. Тобто, участь замовника в процедурі перевезення зведено до мінімуму.
  • Готовність компанії пропонувати індивідуальні рішення з урахуванням особливостей бізнесу замовника. При розробці індивідуальних логістичних рішень, перевізник здатний оптимізувати бізнес замовника. Як правило, замовнику це дозволяє зосередитися на власному бізнесі, а доставку довірити професіоналам.

Важливим моментом у виборі перевізника, звичайно ж, є вартість послуг. Хоча й існує думка, що дешево - це, як правило, неякісно, ​​не варто робити поспішних висновків про фінансово доступною послугою. Річ у тому, що коли в компанії якісно налагоджена робота і логістичні механізми, вартість послуг оптимізована. Тобто, доступні ціни, в такому випадку, є повністю виправданими. Не варто також забувати про можливу наявність додаткових послуг. Рекомендується уважно вивчити не тільки основний перелік послуг і цін на них, а й збори за додаткові послуги. Так ви зможете отримати чітке розуміння про сумлінність компанії.  


Комплексне обслуговування клієнтів і широкий перелік послуг, які надає компанія, є важливими характеристиками при виборі міжнародного перевізника. У перевезеннях важлива надійність партнера. Саме так можна досягти максимальної ефективності від співпраці.