Ваш надійний бізнес-партнер!
Залишити заявку
Головна
Про нас
Питання та відповіді
Країни
Статті
Послуги
Контакти
Наші переваги
  • Більше 8 років на ринку
  • Більше 2000 клієнтів
  • Імпорт-експорт, 220 країн
  • Фрахт/доставка «під ключ»
  • Персональний консультант
  • Індивідуальний підхід до оформлення документів

Аутсорсинг в сфері міжнародних перевезень вантажів


Аутсорсинг в галузі міжнародних перевезень є порівняно новою можливістю. Як і в будь-який інший сфері, в перевезеннях суть цієї послуги спрямована на те, щоб досягти економії фінансових та інших ресурсів.

В такому випадку це стає можливим завдяки наданню кваліфікованого персоналу для виконання логістичних завдань  конкретної організації на контрактній основі. Партнерство може бути як разовим, так і постійним. У всякому разі, залучення зовнішніх фахівців для виконання регулярних перевезень вантажів зараз досить поширене.


Як показує практика, аутсорсинг в міжнародних перевезеннях дозволяє істотно підвищити ефективність відповідних бізнес-процесів компанії-замовника. Для того, щоб краще розуміти доцільність цієї послуги, розглянемо основні переваги використання аутсорсингу в галузі транспортування вантажів докладніше.

Почнемо з фінансової економії. У нинішній час, коли доходи багатьох компаній скоротилися, вони шукають можливості для оптимізації своєї видаткової частини. Наприклад, відмовившись від найму профільного персоналу на постійній основі, так як завантаження такого персоналу нестабільна, і краще залучати зовнішніх логістів в міру необхідності. Це скорочує витрати, завдяки економії на податках, заробітній платі, що становить соціального пакету і т.п. 

Також ви економите час і ресурси, яке могли б витратити на пошук людини потрібної кваліфікації, а також втрачаєте ризиків від того, що знайдений співробітник не зміг би виправдати ваших очікувань.

Залучений професіонал здатний оптимізувати існуючі бізнес-процеси поставки продукції або налагодити нові з нуля. Внаслідок цього, невеликі компанії або дрібні підприємці мають реальну можливість вийти на міжнародні ринки, і отримувати товари з Китаю та інших країн за доступними цінами. Без необхідності розбиратися у всіх непростих нюансах і особливості зовнішньоекономічної діяльності. Наприклад, в міжнародних перевезеннях обов'язковою є необхідність взаємодіяти з контролюючими органами. Доброю новиною є те, що аутсорсингова компанія візьме ці комунікації на себе, що захистить замовника від втрати часу і нервів. 


До речі, є й інші особливості аутсорсингу у сфері міжнародних перевезень вантажів, які дозволяють економити час замовника. Так, цей механізм  дозволяє скоротити кількість посередників до мінімуму. Тобто, замовник має можливість співпрацювати безпосередньо з одним партнером, який займається отриманням всіх необхідних дозволів, оформленням документів, а також за необхідне супроводом вантажу. Значно простіше співпрацювати і контролювати одного партнера, ніж декількох посередників.

Як бачимо, використання аутсорсингу в міжнародних перевезеннях має великий потенціал, дозволяє економити фінансові та часові ресурси.