Ваш надійний бізнес-партнер!
Залишити заявку
Головна
Про нас
Питання та відповіді
Країни
Статті
Послуги
Контакти
Наші переваги
  • Більше 8 років на ринку
  • Більше 2000 клієнтів
  • Імпорт-експорт, 220 країн
  • Фрахт/доставка «під ключ»
  • Персональний консультант
  • Індивідуальний підхід до оформлення документів

Чому авіаперевезення - найбезпечніший вид доставки вантажів


При здійсненні міжнародних вантажних перевезень вибір конкретного виду транспорту (або декількох видів при комбінованих перевезеннях) залежить від типу і характеру вантажу, маршруту, вимог по швидкості доставки та деяких менш істотних чинників. Кожен з видів транспорту має власні переваги, які й беруться в розрахунок при плануванні перевезення. 

Авіатранспорт не є винятком, часто він є оптимальним, а в деяких випадках просто незамінним варіантом доставки вантажу. На це впливає кілька факторів, які ми розглянемо більш докладно.


Переваги авіаперевезень:
  • найочевиднішою перевагою авіатранспорту в вантажних перевезеннях є швидкість. Авіатранспорт - оптимальний  варіант доставки, якщо необхідно переміщення вантажу в короткі терміни. Наприклад, при міжконтинентальних перевезеннях єдиною альтернативою авіаперевезень є морська доставка. Однак під час перевезення морем потрібно від одного до трьох місяців часу, що далеко не завжди є прийнятним. До того ж при морських перевезеннях складно прогнозувати час доставки, так як корабель може сильно затриматися через природних факторів. При авіаперевезеннях вдається уникнути подібних проблем, час доставки тут значно коротше, а прогноз по термінах, як правило, дуже точний  
  • Безпека авіаперевезень сьогодні знаходиться на найвищому рівні. Облік строгих правил упаковки вантажу і його закріплення в літаку практично нівелює ризик отримання пошкоджень в ході доставки. Крім того, головна перевага авіадоставки - швидкість, так же є непрямою гарантією безпеки, тому що чим менше триває перевезення, тим менший ризик виникнення будь-яких непередбачених ситуацій. Тому вже багато років авіатранспорт утримує позиції самого безпечного виду перевезення.  
  • Незмінна компетентність персоналу аеропортів. Упаковкою і навантаженням вантажу в літак займається персонал, що володіє санкціонованим доступом. Як відомо, робочі зони аеропорту - територія, куди не допускаються сторонні особи. Більш того, до завантаження літаків допускається тільки персонал, що володіє належним досвідом і навичками. Відповідно, замовник може не турбуватися про збереження вантажу і про те, що до нього отримають доступ будь-які треті особи.
  • Можливість перевезення практично будь-якого вантажу. За допомогою авіатранспорту можливо налагодити доставку як цілого, так і збірного вантажу. Специфічні, тендітні або швидкопсувні вантажі також буде розумно відправити авіатранспортом.
  • Мінімальна кількість перепакування вантажу і складських маніпуляцій. На відміну від морських або автомобільних перевезень, при авіаперевезення вантаж один раз упаковується і вантажиться в літак. Відповідно, до прибуття в аеропорт призначення вантаж знаходиться в нерухомому стані і, розвантажується кваліфікованим персоналом.
  • Страхування вантажу є обов'язковим при перевезенні авіатранспортом. Це гарантія від можливих ризиків, пов'язаних з будь-якими надзвичайними ситуаціями під час польоту або різного роду ушкодженнями вантажу.
З огляду на той факт, що ринок авіаперевезень досить розвинений, конкуренція сприяє поліпшенню якості послуг, що надаються. Компанія Wingo виконує авіадоставку в терміни до 5 днів, включно з розмитненням. Гарантією виконання термінів є штраф 1% за кожен день прострочення. Компанія Wingo гарантовано страхує вантаж при авіаперевезеннях. Комплексні послуги, надійність і демократичні тарифи дозволять швидко і безпечно доставити вантаж.