Ваш надійний бізнес-партнер!
Залишити заявку
Головна
Про нас
Питання та відповіді
Країни
Статті
Послуги
Контакти
Наші переваги
  • Більше 8 років на ринку
  • Більше 2000 клієнтів
  • Імпорт-експорт, 220 країн
  • Фрахт/доставка «під ключ»
  • Персональний консультант
  • Індивідуальний підхід до оформлення документів

Переваги експрес-авіадоставки вантажів з Китаю


Товари широкого вжитку з Китаю дуже міцно увійшли в наше життя. Уявити собі людину, яка в своєму повсякденному житті не користується чимось, виробленим в Піднебесній, практично неможливо. Природно, існує безліч компаній (від приватних підприємців до великих вендорів), які зацікавлені в налагодженні регулярних поставок товарів з цієї країни. Для багатьох з них важливе значення матиме швидкість доставки. Наприклад, для забезпечення високої оборотності товарів. Або для того, щоб першим поставити на ринок новинку.

Одним словом, якщо швидкість доставки стоїть на чолі кута, то варто, звичайно ж, вибрати експрес-авіадоставку.

До речі, дуже часто цей вид транспорту задіють ще до старту регулярних поставок. Наприклад, компанія відчуває потребу в розширенні свого асортименту. В такому випадку, літаком швидко доставляються різні зразки, перевіряється їх якість і споживчі властивості, при необхідності вносяться необхідні корективи. Швидко переконавшись у перспективності нового товару, робиться замовлення великої партії.

Важливо відзначити, що за рахунок мінімальної кількості складських маніпуляцій з вантажем, знижуються ризики його пошкодження, а підвищений рівень безпеки в аеропортах практично виключає вірогідність викрадення або навмисного пошкодження вантажу. Так що даний вид перевезення ще й один з найбільш надійних.

Експрес-авіадоставка «під ключ» в руках досвідченого логістичного оператора являє собою просту процедуру. Готується інвойс, після чого кур'єр забирає вантаж у постачальника на склад консолідації. Там відбувається спеціальна упаковка вантажу, що зменшує ризик його пошкодження під час перевезення. Паралельно готується повний пакет документів, що підтверджує легальність перевезення вантажу.

Далі відбувається передача вантажу в аеропорт, де після огляду і перевірки документів він допускається до експорту в іншу країну і відправляється на завантаження в літак. Після перельоту в аеропорт призначення, вантаж проходить митне очищення.

Для того, щоб вибрати постачальника послуги авіаперевезення, необхідно переконатися, що перевізник має для цього достатню кваліфікацію і досвідом. Крім того, при наявності в Китаї логістичного оператора швидкість підготовки до перевезення і рівень контролю збереження вантажу підвищується в рази.

Так само важливим є питання вартості. Зрозуміло, що авіаперевезення не може бути дешевою в порівнянні з іншими видами транспорту, але це і не привід переплачувати.

Компанія Wingo швидко доставляє вантажі з Китаю. Наявність всієї необхідної інфраструктури в Китаї дозволяє забезпечувати швидку і надійну перевезення, а прямі, ексклюзивні договори з авіалініями дозволяють пропонувати кращі умови і гарантувати мінімальні терміни доставки.