Ваш надійний бізнес-партнер!
Залишити заявку
Головна
Про нас
Питання та відповіді
Країни
Статті
Послуги
Контакти
Наші переваги
  • Більше 8 років на ринку
  • Більше 2000 клієнтів
  • Імпорт-експорт, 220 країн
  • Фрахт/доставка «під ключ»
  • Персональний консультант
  • Індивідуальний підхід до оформлення документів

Який вид доставки вантажу з Китаю вибрати?


Китай на сьогодні - найбільший експортер у світі. Асортимент товарів, що випускаються в цій країні, воістину величезний. Серед переваг придбання товару в Китаї можна виділити порівняно низьку вартість і оптимальну якість. Доставка товару становить важливу частину в процедурі його придбання. У цій статті ми розглянемо деталі і види доставки товарів з Китаю.

Є кілька видів доставки вантажів з Китаю. Сьогодні ми розглянемо основні. Кожен з них має переваги і недоліки.


  • Морський. По термінах такий тип доставки займає від 45 днів і є одним з оптимальних за вартістю. Розміри вантажу, що перевозиться обмежуються лише типом контейнера.
  • Авіаційний. Його слід вибирати при необхідності швидкої доставки вантажу. Наприклад, в компанії Wingo доставка літаком займає до 5 днів, з огляду на розмитнення.
У разі доставки вантажу з Китаю, найбільш популярними є авіаційний і морський види. Якщо в разі першого максимально звужені терміни доставки, другий відрізняється доступністю в ціні. Варто розглянути саме ці варіанти, і виділити їх деталі.

Перевезення вантажів морем 

Доставка вантажу з Китаю в Україну кораблем користується попитом серед клієнтів через оптимальної вартості та високої безпеки. Наприклад, в разі перевезення оптової партії або збірного вантажу, можливо розмістити його в окремому або збірному контейнері. У разі другого, вартість буде ще нижче. Варто також відзначити широку портову інфраструктуру Піднебесної. Це істотно спрощує підготовку і відправку контейнера. Така доставка займає до 45 днів і є надійним способом отримання вантажу в цілісності, адже в перевезенні морем передбачається мінімальне число маніпуляцій з контейнером.

Доставка вантажу літаком. Експрес-доставка

Якщо в пріоритеті стоять максимально стислі терміни доставки, виграшним варіантом буде вибір доставки вантажу літаком. На сьогоднішній день це найшвидший спосіб перевезення вантажу з Китаю. Якщо врахувати оперативну роботу фахівців і наявність власного митного терміналу, як в разі Wingo, терміни доставки «під ключ» можна скоротити до 5 днів. При необхідності термінової доставки товарів-новинок, високомаржинальних товарів швидкого обороту, зразків певного товару або вантажу, який швидко псується, перевезення літаком буде незамінним варіантом. 

Кваліфікований перевізник готовий надати розширений спектр переваг, в числі яких:
  • Наявність представника компанії в Китаї. Спеціаліст займеться підготовкою вантажу до відправки, а також проконтролює якість і кількість товару.
  • Можливість відстежувати статус перевезення. У будь-який момент клієнт може перевірити, на якому етапі відбувається перевезення.
  • Наявність персонального менеджера. Кваліфікований фахівець перевізника бере на себе підготовку всіх необхідних документів для перевезення, і митного очищення.
  • Гарантії термінів. Вантаж буде доставлений в Україну в узгоджені терміни, зазначені в договорі.
  • Широкий спектр послуг по ЗЕД та інші.
Дізнатися більше про види доставки вантажів виходячи з конкретних вимог можна, звернувшись до фахівців Wingo. Докладний підрахунок буде надано в оптимальні терміни.